Boek BEURSSUCCES

Bestel je boek

Bestel

Boek “BEURSSUCCES”

Boek “BEURSSUCCES”

77 tips om met verstand van beurzen je doelen te bereiken

Het boek BEURSSUCCES heb ik voor jou geschreven om je te helpen op een goede manier deel te nemen aan een beurs.  Wie krijgt er ooit een opleiding, een cursus hoe je moet deelnemen aan een beurs.  Zelfs ik kreeg dat niet tijdens mijn opleiding PR, communicatie en marketing.

Dus hoe ga je hier als bedrijf nu aan beginnen is de vraag.  Ikzelf heb het met vallen en opstaan geleerd.  En ik dacht ook dat ik de enige was die dat had maar neen ik hoorde later van anderen dat ze ook op zoek waren naar de juiste tools om op een succesvolle manier deel te nemen aan beurzen.

Vele bezoeken aan beurzen van diverse sectoren, vele gesprekken met beursorganisatoren, standenbouwers, pers, creatieve marketingbureaus, ondernemers, …. hebben me doen inzien dat een boek een basis zou zijn voor veel ondernemers.  Ik ben dan ook zeer blij dat ondertussen diverse beursorganisatoren, standenbouwers, … het boek ter beschikking stellen van hun klanten want ze weten als de beste dat dit een verschil kan maken.

De BEURSSUCCES-methode.  11 stappen laten je toegroeien naar een beurs met resultaat.  Elke stap is uitgelegd met 7 tips.  77 tips in totaal.

Eenvoudig geschreven en direct toe te passen op jouw bedrijf.

Krijg je de kriebels om het boek te lezen en toe te passen voor jouw beursdeelname, aarzel dan niet langer.  Ik ben klaar om deze nog speciaal voor  jou te signeren (wel even vermelden voor wie).

Laat me weten wat je ervan vindt.

PS.  Boek 2 komt er tegen 7 november 2019 ook aan.

Boek BEURSSUCCES 27,5 euro inclusief verzending

Bestel het boek